Патологија - Резултaт колоквијума

 

II  КОЛОКВИЈУМ  16.05.2017.Г.

Група: I-a

Рб.

Индекс

Студент

Број поена

Оцена

1

МД140541

Yafimenka Aleksandra

19

10

2

МД140142

Алексић Алекса

14

7

3

МД140557

Alshrafi Amro

10

5

4

МД130531

Антић Наталија

19

10

5

МД120424

Арсенијевић Милица

9

5

6

МД140198

Асси Иман

18

9

7

МД130412

Аџић Марко

14

7

8

МД140201

Бајовић Даница

9

5

9

МД140150

Бајовић Радован

12

6

10

МД140585

Бaлиновац Младен

8

5

11

МД140442

Бановац Душан

16

8

12

МД160563

Барагановић Јелена

17

9

13

МД140443

Барош Андреа

12

6

14

МД130491

Баџа Илона

12

6

15

МД120507

Беголи Хана

13

7

16

МД120488

Белошевић Јелена

12

6

17

МД130510

Бирчаковић Горана

18

9

18

МД110414

Божовић Вера

12

6

19

МД140273

Борзановић Душан

15

8

20

МД140251

Бошковић Анђела

15

8

21

МД130310

Брајковић Биљана

12

6

22

МД140079

Бркић Душан

15

8

23

МД140166

Бркић Лазар

13

7

24

МД130178

Бугарин Стефан

14

7

25

МД140255

Буховац Милица

16

8

1

МД140551

Wisam Jazar

14

7

2

МД140553

Awad Shehab

11

6

3

МД140555

Ayoub Mohanad

10

5

4

МД140556

Abuamra Reham

11

6

5

МД140055

Ајаш Теодора

13

7

6

МД140320

Алексић Милена

 

 

7

МД140083

Андонов Ђорђе

10

5

8

МД140180

Андрејевић Кристина

15

8

9

МД140369

Андрејевић Стефан

11

6

10

МД140525

Антонић Владимир

 

 

11

МД140199

Атин Милица

11

6

12

МД140012

Аћимов Огњен

12

6

13

МД140276

Аџић Маријана

13

7

14

МД140498

Бачевић Саша

12

6

15

МД140206

Бешевић Теодора

10

5

16

МД140538

Билановић Миљана

10

5

17

МД140130

Билић Тијана

12

6

18

МД130044

Биџић Александра

14

7

19

МД140257

Бишевац Јелена

15

8

20

МД140243

Бјелица Марко

17

9

21

МД140394

Бјеличић Милија

13

7

22

МД140487

Божић Миливој

14

7

23

МД140345

Божовић Младен

14

7

24

МД140554

Bradei Ezzaldeen

9

5

25

МД140006

Бранковић Јасна

12

6

26

МД140438

Булат Петар

15

8

27

МД140352

Бурсаћ Јелена

15

8

Група: I-b

Рб.

Индекс

Студент

Број поена

Оцена

1

МД130482

Васиљевић Коста

16

8

2

МД130226

Васиљевић Огњен

16

8

3

МД140521

Васић Никола

18

9

4

МД140084

Величковић Тијана

12

6

5

МД120470

Веселиновић Бојана

11

6

6

МД140288

Веселиновић Лана

16

8

7

МД130515

Видовић Кристина

14

7

8

МД140127

Вилотијевић Маја

16

8

9

МД130382

Врањеш Максим

11

6

10

МД140350

Врховац Давид

16

8

11

МД140348

Вукман Петар

10

5

12

МД140110

Вукмировић Ђорђе

18

9

13

МД120247

Вуковић Марија

11

6

14

МД140325

Вукотић Татјана

15

8

15

МД130286

Вучићевић Настасија

12

6

16

МД140082

Гамбирожа Катарина

18

9

17

МД140327

Гаћиновић Марија

17

9

18

МД140038

Гачић Марина

12

6

19

МД140341

Гератовић Милош

12

6

20

МД140322

Гођевац Вања

14

7

21

МД140266

Грба Јелена

15

8

22

МД120402

Грујић Дина

16

8

23

МД140430

Грујић Петар

15

8

24

МД140075

Грујић Тијана

17

9

25

МД120152

Дацић Ајла

12

6

1

МД140278

Васиљевић Владимир

19

10

2

МД140234

Васиљевић Филип

10

5

3

МД140168

Васић Катарина

13

7

4

МД140415

Велиновић Војислав

5

5

5

МД130127

Веруовић Владимир

19

10

6

МД140124

Веселинов Бојан

8

5

7

МД140046

Видановић Јована

13

7

8

МД130031

Војводић Оливера

9

5

9

МД120547

Вујасин Виолета

11

6

10

МД110595

Вујновић Александра

11

6

11

МД140337

Вукановић Миљана

14

7

12

МД140285

Вуколић Милица

15

8

13

МД140076

Вуксановић Павле

8

5

14

МД140532

Гаврић Јелена

19

10

15

МД120582

Гогић Сандра

15

8

16

МД130019

Голубовић Зорана

12

6

17

МД140304

Голубовић Јована

8

5

18

МД140248

Грбић Андреја

16

8

19

МД150577

Грбовић Срђан

9

5

20

МД140244

Гроздић Стефан

11

6

21

МД140026

Грчић Милица

14

7

22

МД140316

Данков Александра

17

9

23

МД140300

Димитријевић Тијана

12

6

24

МД140108

Досковић Ана

17

9

25

МД140155

Дринић Александра

15

8

26

МД130094

Ђорђевић Александра

16

8

27

МД130071

Ђорђевић Марина

15

8

 

Група: II-a

Рб.

Индекс

Студент

Број поена

Оцена

1

МД140172

Ђорђевић Марина

17

9

2

МД140226

Ђорђевић Милица

9

5

3

МД140496

Ђорђић Зоран

12

6

4

МД140043

Ђукић Дуња

12

6

5

МД140193

Ђурђевић Катарина

15

8

6

МД140027

Ђурковић Сањa

15

8

7

МД140247

Жакула Илија

12

6

8

МД140252

Живановић Стефан

9

5

9

МД120481

Живковић Раде

12

6

10

МД140410

Животић Милица

13

7

11

МД140009

Загорчић Андрија

13

7

12

МД140478

Зекић Радмила

12

6

13

МД140114

Зековић Милица

11

6

14

МД140414

Зечевић Ања

11

6

15

МД140298

Иванић Иван

16

8

16

МД140346

Ивановић Виолета

10

5

17

МД140294

Ивановић Јелена

18

9

18

МД150599

Ивић Ана

13

7

19

МД140088

Илић Јован

12

6

20

МД140058

Илић Немања

17

9

21

МД140159

Илић Предраг

10

5

22

МД140008

Иличић Јасна

15

8

23

МД140274

Илишковић Дејан

15

8

24

МД140225

Јанић Тамара

19

10

25

МД130574

Јанковић Милош

18

9

26

МД140287

Јанковић Младен

18

9

27

МД140138

Јездић Ивана

17

9

1

МД130294

Дедовић Сунчица

13

7

2

МД140121

Делић Кристина

10

5

3

МД140036

Демењ Марко

18

9

4

МД140516

Димитријевић Марија

17

9

5

МД140250

Динчић Миљана

17

9

6

МД140539

Добрић Жељка

15

8

7

МД140167

Додић Сара

13

7

8

МД140153

Долићанин Азра

15

8

9

МД140259

Досковић Миљан

15

8

10

МД130253

Дракулић Михаило

15

8

11

МД130448

Дрчић Милена

15

8

12

МД140048

Дукуљев Наташа

16

8

13

МД140367

Дурковић Милица

18

9

14

МД130408

Ђаковић Душан

14

7

15

МД140016

Ђокић Сања

18

9

16

МД120241

Ђорђевић Ивана

14

7

17

МД130520

Ђорђевић Ненад

16

8

18

МД140405

Ђукић Елена

15

8

19

МД140520

Ђурић Александар

12

6

20

МД140308

Ђурић Анђела

14

7

21

МД140359

Ђурић Петар

15

8

22

МД130560

Елали Елхај Касем Сара

15

8

23

МД130585

Жежељ Сања

11

6

24

МД140146

Живановић Душан

15

8


 

Група: II-b

Рб.

Индекс

Студент

Број поена

Оцена

1

МД140455

Јелић Ивона

11

6

2

МД130247

Јовановић Василије

11

6

3

МД140354

Јовановић Катарина

13

7

4

МД140147

Јовановић Никола

9

5

5

МД140504

Јованов Марија

12

6

6

МД140182

Јозић Јован

13

7

7

МД130551

Јоксимовић Јована

11

6

8

МД140240

Јоксимовић Лука

14

7

9

МД140365

Јосић Биљана

10

5

10

МД140001

Кларић Марија

13

7

11

МД080157

Ковачевић Ана

9

5

12

МД140377

Корда Анђела

14

7

13

МД150591

Костадиновић Милош

11

6

14

МД120224

Коџопељић Иван

9

5

15

МД140413

Крајиновић Сара

12

6

16

МД150573

Кривокапић Никша

8

5

17

МД130497  

Курсулић Никола

10

5

18

МД130075

Лазаревић Сандра

8

5

19

МД130057

Лапчевић Марија

11

6

20

МД130563

Латинкић Лука

16

8

21

МД130135

Лачњевац Кристина

12

6

22

МД140112

Левајац Марија

11

6

23

МД140388

Лековић Алекса

15

8

24

МД140283

Леро Марија

16

8

25

МД140223

Лукић Сашка

14

7

26

МД140469

Луковић Катарина

12

6

27

МД140104

Љујић Катарина

14

7

1

МД130103

Живановић Филип

12

6

2

МД130465

Живић Марко

12

6

3

МД140299

Живковић Анђела

10

5

4

МД140013

Живковић Јована

15

8

5

МД140454

Жугић Ања

17

9

6

МД130149

Загорац Јована

13

7

7

МД140302

Закић Христина

10

5

8

МД140412

Заклановић Лазар

17

9

9

МД130242

Зарић Лука

7

5

10

МД140499

Здравковић Милица

18

9

11

МД140059

Зековић Јанко

18

9

12

МД140376

Иваниш Сара

14

7

13

МД140290

Ивановић Вукан

18

9

14

МД130377

Игњатијевић Данијела

8

5

15

МД140374

Игњатовић Кристина

17

9

16

МД140131

Илић Душица

14

7

17

МД140264

Исаковић Вук

14

7

18

МД140042

Исма Јован

14

8

19

МД140497

Јаковљевић Ана

10

5

20

МД140156

Јаковљевић Софија

14

7

21

МД140310

Јакшић Лазар

13

7

22

МД140053

Јанев Тијана

10

5

23

МД140140

Јанковић Анкица

18

9

24

МД140486

Јевтовић Јелена

14

7


 

Група: III-a

Рб.

Индекс

Студент

Број поена

Оцена

1

МД140125

Максимовић Катарина

13

7

2

МД140203

Маленковић Ана

16

8

3

МД140241

Малетић Андреа

16

8

4

МД140389

Малешевић Ирина

18

9

5

МД140029

Малинић Марија

13

7

6

МД130479

Малић Јелена

11

6

7

МД140409

Манасијевић Ана

12

6

8

МД140471

Манојловић Кристина

10

5

9

МД140091

Манојловић Сара

9

5

10

МД140081

Маринковић Милан

11

6

11

МД140381

Марјановић Мирела

12

6

12

МД130535

Марковић Богдан

13

7

13

МД140246

Марковић Бојан

13

7

14

МД130244

Марчетић Анђела

14

7

15

МД140141

Матијашевић Дамњана

14

7

16

МД140344

Микавица Снежана

17

9

17

МД140314

Миладиновић Милош

15

8

18

МД130291

Милановић Валентина

12

6

19

МД140238

Милетић Кристина

9

5

20

МД140423

Милетић Мина

13

7

21

МД140220

Милински Катарина

15

8

22

МД140219

Милић Владимир

16

8

23

МД140431

Милићевић Анђела

9

5

24

МД140435

Милић Љубица

8

5

25

МД120405

Миловановић Бојана

11

6

26

МД140253

Миловановић Мила

15

8

1

МД120524

Јелача Марија

5

5

2

МД140187

Јеремић Милица

13

7

3

МД18

Јовановић Вук

11

6

4

МД140209

Јовановић Јелена

15

8

5

МД110496

Јовановић Миљан

10

5

6

МД140047

Јовановић Слађан

16

8

7

МД140117

Јовићевић Милош

17

9

8

МД140118

Јокић Андреј

8

5

9

МД140071

Јоксимовић Ана

13

7

10

МД140151

Југа Маријана

10

5

11

МД120473

Кара-Јовановић Александар

17

9

12

МД140031

Карановић Теодора

15

8

13

МД140281

Катанић Никола

12

6

14

МД100255

Катић Катарина

8

5

15

МД140007

Кнежевић Божо

15

8

16

МД140362

Којић Андријана

12

6

17

МД140085

Косановић Невeна

15

8

18

МД140363

Костић Огњен

9

5

19

МД140484

Крсмановић Далибор

13

7

20

МД130284

Кулић Милана

15

8

21

МД120566

Лазин Зорана

18

9

22

МД140030

Лазовић Невена

17

9

23

МД140023

Леkић Андреа

11

6

24

МД140176

Љатифи Енес

18

9


 

Група: III-b

Рб.

Индекс

Студент

Број поена

Оцена

1

МД130596

Милојевић Милица

11

6

2

МД120330

Милосављевић Ана

13

7

3

МД140014

Милошевић Марко

13

7

4

МД130238

Милошевић Миљана

14

7

5

МД130493

Мимовић Никола

13

7

6

МД140295

Митић Емилија

13

7

7

МД130571

Митровић Драгица

13

7

8

МД140213

Митровић Наташа

12

6

9

МД130356

Мићић Милан

13

7

10

МД140256

Михајловић Марија

11

6

11

МД140318

Момчиловић Александра

 

 

12

МД130420

Мумин Данило

13

7

13

МД130527

Мунћан Јована

12

6

14

МД140514

Мутић Никола

15

8

15

МД140181

Нађевић Ђорђе

12

6

16

 МД150587

Нектаријевић Ђорђе

9

5

17

МД120118

Несторовић Андреја

14

7

18

МД140100

Нешковић Милица

14

7

19

МД140398

Николић Дејан

16

8

20

МД140262

Николић Ђорђе

9

5

21

МД140338

Николић Јелена

10

5

22

МД140512

Николић Немања

11

6

23

МД140424

Николић Теодора

7

5

24

МД140441

Новаковић Драган

11

6

25

МД140245

Обрадовић Бојана

15

8

26

МД140277

Обрадовић Милица

13

7

1

МД130433

Максимовић Невена

10

5

2

МД140072

Максимовић Стефан

15

8

3

МД140263

Матејевић Давид

17

9

4

МД130002

Матејић Невена

10

5

5

МД140160

Милетић Марко

18

9

6

МД140052

Милијевић Николиа

15

8

7

МД120426

Милијић Милена

8

5

8

МД140208

Милинковић Бошко

15

8

9

МД140092

Милић Александра

14

7

10

МД140019

Милићевић Лука

15

8

11

МД140396

Миловановић Андона

13

7

12

МД140132

Милојевић Вук

8

5

13

МД140216

Милосављевић Александра

17

9

14

МД160561

Милосављевић Марко

11

6

15

МД130092

Милутинов Вања

14

7

16

МД140569

Милутиновић Растко

17

9

17

МД140335

Миљеновић Лука

12

6

18

МД130336

Миљић Драгана

10

5

19

МД140339

Минић Ивана

15

8

20

МД140361

Мирковић Ана

15

8

21

МД120335

Митић Анђелија

14

7

22

МД140332

Митић Ивана

14

7

23

МД130043

Митић Тијана

11

6

24

МД140215

Мичета Лазар

12

6Група: IV-a

Рб.

Индекс

Студент

Број поена

Оцена

1

МД140358

Обрешки Александра

14

7

2

МД140120

Павићевић Катарина

7

5

3

МД140024

Павловић Ања

11

6

4

МД130326

Панић Марко

16

8

5

МД130394

Пантић Марина

15

8

6

МД140275

Паовица Никола

10

5

7

МД130097

Пејатовић Ана

11

6

8

МД140380

Перић Радан

10

5

9

МД140128

Петковић Катарина

13

7

10

МД140143

Петровић Андријана

13

7

11

МД140261

Петровић Наташа

13

7

12

МД130476

Петровић Никола

15

8

13

МД140280

Петровић Софија

17

9

14

МД140306

Петровић Тамара

10

5

15

МД140505

Плавша Јелена

16

8

16

МД140313

Поповић Ана

15

8

17

МД140134

Прлинчевић Лука

14

7

18

МД140385

Пушоња Анђела

11

6

19

МД140490

Радовановић Маја

10

5

20

МД140010

Радовановић Милош

12

6

21

МД140291

Радовић Милена

17

9

22

МД140564

Радосављевић Илија

14

7

23

МД140343

Радосављевић Кристина

14

7

24

МД140536

Радосављевић Софија

10

5

25

МД140217

Радуновић Милена

13

7

26

МД140500

Рађеновић Марија

14

7

1

МД140383

Младеновић Катарина

11

6

2

МД140387

Младеновић Марина

12

6

3

МД140102

Младеновић Неда

18

9

4

МД140204

Недић Кристина

14

7

5

МД140109

Несторовић Милица

16

8

6

МД120126

Николић Исидора

15

8

7

МД140011

Николић Лука

13

7

8

МД140265

Николић Лука

12

6

9

МД140126

Николић Марко

11

6

10

МД140186

Новаковић Ивана

17

9

11

МД140401

Нурковић Хана

12

6

12

МД120120

Остојић Милица

10

5

13

МД160557

Павловић Милић

8

5

14

МД140065

Павловић Петар

10

5

15

МД140034

Падурјан Ана

9

5

16

 МД140590

Паљевац Един

12

6

17

МД120447

Пантић Петар

11

6

18

МД140353

Паповић Милена

15

8

19

МД140175

Пауновић Ирена

15

8

20

МД120510

Периклеоус Магда

13

7

21

МД140157

Перић Марина

19

10

22

МД140190

Перичић Исидора

16

8

23

МД130533

Перовић Марко

13

7

24

МД160560

Петровић Ана

9

5

 

 

Група: IV-b

Рб.

Индекс

Студент

Број поена

Оцена

1

МД140260

Рађеновић Матија

9

5

2

МД140418

Ражнатовић Mина

14

7

3

МД140089

Рајак Лука

10

5

4

МД120499

Рајић Филип

14

7

5

МД140482

Ранђеловић Светлана

15

8

6

МД140518

Ранин Јована

15

8

7

МД140382

Ратарац Ивана

7

5

8

МД140416

Ратковић Јована

11

6

9

МД140173

Рашић Александар

12

6

10

МД130410

Релић Снежана

8

5

11

МД140056

Репановић Јована

11

6

12

МД140249

Рибар Оливера

11

6

13

МД130558

Ристић Данијела

13

7

14

МД130161

Рогановић Теодора

10

5

15

МД140434

Рудан Јелисавета

8

5

16

МД130489

Савић Милица

9

5

17

МД140501

Савић Невена

10

5

18

МД130601

Секулић Александар

10

5

19

МД140447

Сендић Гордана

14

7

20

МД140406

Симеуновић Бојана

12

6

21

МД140154

Скакавац Гојко

14

7

22

МД130511

Скулис Ирини-Силвиа

7

5

23

МД140315

Слијепчевић Јана

12

6

24

МД150575

Сокић Наташа

10

5

25

МД140336

Спасојевић Јелисавета

11

6

26

МД130056

Спасојевић Јована

12

6

27

МД140232

Ристић Теа

10

5

1

МД140137

Петровић Кристина

14

7

2

МД140587

Петровић Марија

11

6

3

МД140115

Петронијевић Ана

16

8

4

МД120220

Петру Ана

9

5

5

МД140165

Плојовић Тарик

16

8

6

МД140533

Поткоњак Дарио

17

9

7

МД140453

Потпара Бојана

17

9

8

МД140574

Поцевски Божидар

14

7

9

МД140211

Прерадовић Даша

13

7

10

МД140145

Радишић Вања

14

7

11

МД140049

Радишић Стефан

12

6

12

МД140212

Радојчић Алекса

16

8

13

МД140129

Радуновић Ања

15

8

14

МД130288

Рајић Тијана

11

6

15

МД130232

Ракић Милана

16

8

16

МД130218

Ратковић Катарина

17

9

17

МД130090

Раца Ђорђе

16

8

18

МД140004

Рацић Немања

12

6

19

МД140571

Регода Небојша

12

6

20

МД130257

Ристић Јелена '

12

6

21

МД130197

Ристић Маша

16

8

22

МД130004

Ритопечки Лука

11

6

23

МД130553

Савић Марија

12

6

24

МД140003

Савкић Јана

17

9


 

Група: V-a

Рб.

Индекс

Студент

Број поена

Оцена

1

МД130051

Средић Сузана

16

8

2

МД140235

Стајчић Катарина

14

7

3

МД140289

Стаменковић Наталија

11

6

4

МД130045

Стаменковић Симонида

9

5

5

МД140191

Станишић Марија

17

9

6

МД140402

Станковић Милош

11

6

7

МД140018

Станковић Стефан

12

6

8

МД130318

Станојевић Милена

6

5

9

МД130015

Станчуљ Иван

7

5

10

МД130313

Стеванов Јелена

6

5

11

МД150572

Стефановић Јелена

12

6

12

МД140184

Стефановић Лука

13

7

13

МД140437

Стоисављевић Стефан

8

5

14

МД140395

Стојадиновић Тијана

10

5

15

МД140136

Стојановић Ивана

10

5

16

МД140067

Стојановић Огњен

8

5

17

МД140360

Стојсављевић Милош

14

7

18

МД140391

Стошић Даница

10

5

19

МД130039

Танасковић Александар

11

6

20

МД130245

Танасковић Валентина

5

5

21

МД140356

Танасковић Тијана

12

6

22

МД140045

Танацковић Наташа

14

7

23

МД100541

Тешић Невена

8

5

24

МД140207

Тимотијевић Данило

15

8

25

МД140390

Тимотијевић Миљко

14

7

26

МД140292

Тодоровић Милош

14

7

1

МД140550

Sande John

13

7

2

МД140230

Секулић Јована

10

5

3

МД130398

Симовић Милица

 

 

4

МД140312

Стаматов Александра

16

8

5

МД130212

Стаменковић Анита

11

6

6

МД140119

Стаменковић Гордана

16

8

7

МД140309

Стаменковић Сања

14

7

8

МД130084

Стаменковић Софија

12

6

9

МД150601

Станишић Андрија

 

 

10

МД120435

Станишић Тијана

15

5

11

МД130413

Станкић Дуња

13

7

12

МД130007

Станковић Дајана

17

9

13

МД140066

Станковић Данијела

15

8

14

МД140099

Станковић Катарина

13

8

15

МД130466

Станојковић Љиљана

14

7

16

МД140242

Станчев Катарина

12

6

17

МД140179

Стефановић Дона

16

8

18

МД140420

Стојановић Амалија

13

7

19

МД140351

Стојановић Јована

11

6

20

МД130052

Стојановић Маша

11

6

21

МД140060

Суђецки Бранко

15

8

22

МД140051

Танасковић Тијана

14

7

23

МД140417

Тодоровић Никола

17

9

24

МД110227

Томин Далибор

11

6Група: V-b

Рб.

Индекс

Студент

Број поена

Оцена

1

МД140323

Тодоровић Сара

8

5

2

МД140025

Томановић Марија

17

9

3

МД140458

Томашевић Надица

10

5

4

МД140448

Томић Марић Славен

5

5

5

МД140477

Томић Милица Миња

14

7

6

МД140528

Травица Лазар

16

8

7

МД150583

Трајковић Вук

10

5

8

МД140171

Трајковски Нина

13

7

9

МД130202

Тривуновић Божана

12

6

10

МД140530

Ћуркић Амина

7

5

11

МД130077

Ћурчић Маја

15

8

12

МД140050

Ћурчић Милица

12

6

13

МД110352

Хаџифејзовић Милош

12

6

14

МД140200

Цветиновић Сава

15

8

15

МД140444

Црногорчић Милица

17

9

16

МД140105

Цуцанић Ксенија

17

9

17

МД140106

Цуцанић Теодора

12

6

18

МД140373

Чакаревић Марија

10

5

19

МД140342

Чворовић Лука

15

8

20

МД140177

Чепић Милица

17

9

21

МД140152

Чичо Емре

10

5

22

МД140035

Чоловић Невена

10

5

23

МД140070

Чурчов Кристина

16

8

24

МД130151

Џивџановић Нина

10

5

25

МД140258

Шапић Маја

8

5

26

МД140397

Шарукић Валид

12

6

27

МД120441

Цветић Филип

6

5

1

МД140271

Томић Ана Марија

17

9

2

МД140032

Томић Миленко

15

8

3

МД140331

Тошић Наталија

15

8

4

МД140196

Туба Гордан

16

8

5

МД140326

Тубић Радоје

14

7

6

МД140069

Тулић Иван

13

7

7

МД130595

Турковић Дамир

15

8

8

МД140028

Ћирковић Јана

15

8

9

МД110359

Ћирковић Снежана

18

9

10

МД130062

Ћосић Софија

9

5

11

МД130080

Унгурјановић Ивона

13

7

12

МД140366

Филиповић Ана

16

8

13

МД140296

Филиповић Емилија

12

6

14

МД140164

Хамзић Џенана

17

9

15

МД130005

Хасановић Катарина

11

6

16

МД120077

Хаџифејзовић Аида

16

8

17

МД140197

Цакић Јелена

17

9

18

МД130070

Цекић Немања

10

5

19

МД140507

Циврић Данка

14

7

20

МД130407

Црвенков Теодора

10

5

21

МД150582

Чехић Маја

14

7

22

МД120386

Чогурић Теодора

13

7

23

МД140015

Чукић Бојан

16

8

24

МД140202

Шарац Софија

14

7